Home  /  Over DenK Werving & Selectie

Over DenK Werving & Selectie

Over DenK werving & selectie

Met plezier in het werk en een gezonde dosis energie genieten we samen van elke goede match. Dat is waar DenK voor staat.

Wij bemiddelen in banen. Voor starters en óók voor mensen met een wat langere arbeidshistorie. Op uiteenlopend niveau (MBO, HBO en academisch). We gaan op zoek naar een vast dienstverband óf een tijdelijke opdracht. Bij een breed palet aan opdrachtgevers, van het MKB tot toonaangevende grote bedrijven of non-profit organisaties in diverse branches.

We werken met onze opdrachtgevers samen zoals we bij DenK zelf óók samenwerken: open en eerlijk en vanuit het volste vertrouwen in elkaar. We streven altijd naar een wisselwerking. Natuurlijk worden we graag geïnformeerd over actuele vacatures. Omgekeerd zullen we opdrachtgevers ook proactief en vrijblijvend op de hoogte brengen als we de ideale 'collega' voor de organisatie tegenkomen.

Onze kracht? Dat is absoluut de menselijke factor! We richten ons op de juiste match, waarbij de 'klik' minstens zo belangrijk is als het juiste cv. Hoe goed passen een bedrijf en een kandidaat nu écht bij elkaar? Omdat we de lat voor onszelf hoog leggen om alles over de werkplek te weten te komen, kunnen we ook daadwerkelijk als cultuurbewakers optreden. Niet voor niets werken we met vele van onze opdrachtgevers al meer dan 10 jaar samen. Ook kandidaten weten ons steeds opnieuw te vinden als ze toe zijn aan een nieuwe stap in hun carriëre. Wij begeleiden ze graag!

Wie zijn wij?

Enthousiaste ondernemers met ieder een eigen achtergrond, netwerk en specialisme zijn samen team DenK. Door deze combinatie van persoonlijkheden vullen we elkaar perfect aan en DenKen we graag mee in uiteenlopende arbeidsvraagstukken.

Olaf de Kok en Bob den Dekker

Dit duo staat voor DenK! In 2007 startten Bob en Olaf DenK werving & selectie. Beiden waren hiervoor jarenlang actief bij grotere én kleinere bemiddelingsbureaus. Ook zaten ze aan de 'andere kant' van de tafel, als (hoofd)recruiter bij een grote organisatie. Bij DenK werving & selectie benutten ze die kennis en ervaring optimaal, maar zetten met hun visie op recruitment ook zeker een persoonlijk stempel.

Michèle Petten

Sinds 2017 'DenKt' Michèle met ons mee. Michèle startte haar carriëre in de marketing & communicatie en vervolgens maakte ze de overstap naar de uitzendbranche als intercedente. Via een van haar klanten rolde ze de logistieke branche in als internationaal sales manager. Echter, besloot ze na zes jaar terug te keren in de werving & selectie vanwege de menselijke factor. Mensen met elkaar verbinden en gelukkig maken, daar krijgt ze energie van. Naast haar werk als werving & selectie consultant is Michèle een aantal uur per week bij een van haar klanten in de IT branche aan de slag als interim recruiter in house.

Louise van Ginneken

Louise is het meest recent toegetreden tot de 'DenK familie'. Als (key)accountmanager en (trade)marketeer heeft Louise zeer veel ervaring opgedaan in de commercie. Al vanaf het prilste begin van haar carriëre komt ze bij de meest uiteenlopende bedrijven over de vloer. Dit heeft haar in veel gevallen een bijzonder kijkje achter de schermen gegeven. Dankzij haar interesse in psychologie, coaching en persoonlijke ontwikkeling is ze bovendien bevlogen om de drijfveren van mensen te ontdekken. Het vinden van de juiste match van opdrachtgever en kandidaat is voor haar dan ook the best of both worlds.

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We geloven sterk in persoonlijk contact. Kom je langs? Je bent van harte welkom, maar maak even een afspraak: we zijn immers nog wel eens op pad!

 • E-mail:
 • Postadres:
  Postbus 4276
  5004 JG Tilburg
 • Bezoekadres:
  Eindsestraat 129a
  5105 NA Dongen
  013 544 12 24
 • Algemeen:
  Rabobank Oosterhout: IBAN NL44 RABO 01153.43.709
  KVK Midden Brabant 18089290
  BTW nr. NL8181.42.327.B01
 • Routebeschrijving:
  DenK Werving & Selectie is gevestigd in het Rosario Business Center in Dongen, naast het terrein van Coca Cola.
  Zie hieronder de exacte locatie in Google Maps

Referenties

 • Nogmaals dank voor al je hulp, en het snelle schakelen!
  Erg prettig samenwerken op deze manier :-)

 • Vanaf het eerste contact was ik heel enthousiast over de functie en over Bob en Olaf. De manier van communicatie en hoe zij contact hebben gehouden tijdens de sollicitatieprocedure is professioneel, maar ook persoonlijk. Ik ben erg blij dat zij mij hebben geholpen om in contact te komen bij mijn nieuwe werkgever. Zonder Bob en Olaf was ik nooit bij dit bedrijf gekomen!

 • Ik ben heel erg blij en trots dat ik de volgende stap heb genomen. Vooral erg blij dat dit echt een stap hoger op is en daarbij een hele mooie uitdaging!
  Nogmaals bedankt voor al jullie inzet en jullie hulp!

 
Home Vacatures Werkgevers DenK pakketten Referenties Over DenK Contact Sitemap
 
Olaf
 
Bob
 
Michèle
 
Louise