Home  /  Over DenK Werving & Selectie

Over DenK Werving & Selectie

Over DenK werving & selectie

Met plezier in het werk en een gezonde dosis energie genieten we samen van elke goede match. Dat is waar DenK voor staat.

Wij bemiddelen in banen. Voor starters en óók voor mensen met een wat langere arbeidshistorie. Op uiteenlopend niveau (MBO, HBO en academisch). We gaan op zoek naar een vast dienstverband óf een tijdelijke opdracht. Bij een breed palet aan opdrachtgevers, van het MKB tot toonaangevende grote bedrijven of non-profit organisaties in diverse branches.

We werken met onze opdrachtgevers samen zoals we bij DenK zelf óók samenwerken: open en eerlijk en vanuit het volste vertrouwen in elkaar. We streven altijd naar een wisselwerking. Natuurlijk worden we graag geïnformeerd over actuele vacatures. Omgekeerd zullen we opdrachtgevers ook proactief en vrijblijvend op de hoogte brengen als we de ideale 'collega' voor de organisatie tegenkomen.

Onze kracht? Dat is absoluut de menselijke factor! We richten ons op de juiste match, waarbij de 'klik' minstens zo belangrijk is als het juiste cv. Hoe goed passen een bedrijf en een kandidaat nu écht bij elkaar? Omdat we de lat voor onszelf hoog leggen om alles over de werkplek te weten te komen, kunnen we ook daadwerkelijk als cultuurbewakers optreden. Niet voor niets werken we met vele van onze opdrachtgevers al meer dan 10 jaar samen. Ook kandidaten weten ons steeds opnieuw te vinden als ze toe zijn aan een nieuwe stap in hun carriëre. Wij begeleiden ze graag!

Wie zijn wij?

Enthousiaste ondernemers met ieder een eigen achtergrond, netwerk en specialisme zijn samen team DenK. Door deze combinatie van persoonlijkheden vullen we elkaar perfect aan en DenKen we graag mee in uiteenlopende arbeidsvraagstukken.

Olaf de Kok en Bob den Dekker

Dit duo staat voor DenK! In 2007 startten Bob en Olaf DenK werving & selectie. Beiden waren hiervoor jarenlang actief bij grotere én kleinere bemiddelingsbureaus. Ook zaten ze aan de 'andere kant' van de tafel, als (hoofd)recruiter bij een grote organisatie. Bij DenK werving & selectie benutten ze die kennis en ervaring optimaal, maar zetten met hun visie op recruitment ook zeker een persoonlijk stempel.

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We geloven sterk in persoonlijk contact. Kom je langs? Je bent van harte welkom, maar maak even een afspraak: we zijn immers nog wel eens op pad!

 • E-mail:
 • Adres:
  Eindsestraat 129a
  5105 NA Dongen
  013 544 12 24
 • Algemeen:
  Rabobank Oosterhout: IBAN NL44 RABO 01153.43.709
  KVK Midden Brabant 18089290
  BTW nr. NL8181.42.327.B01
 • Routebeschrijving:
  DenK Werving & Selectie is gevestigd in het Rosario Business Center in Dongen, naast het terrein van Coca Cola.
  Zie hieronder de exacte locatie in Google Maps

Referenties

 • Denk werving & selectie gaat net dat stapje verder om je weer aan die leuke passende baan te helpen. Betrokken en gemotiveerd denken ze met jou mee en out of the box. Kijken goed naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Michèle dank je wel voor je steun, betrokkenheid en aandacht die je mij gegeven heb. Dat maakte net het verschil! Denk werving en selectie dank jullie wel.

 • Ik ben heel tevreden over hoe ze te werk gaan bij DenK werving & selectie voor het vinden van de ideale job. Ik dank Louise voor haar steun, begrip en vriendelijkheid vanaf het begin tot het eind van onze samenwerking. Ze was altijd bereikbaar wanneer ik haar nodig had en begeleidde me met alles. Top vrouw gewoon!

 • Nogmaals dank voor al je hulp, en het snelle schakelen!
  Erg prettig samenwerken op deze manier :-)