Zoek je vacature

DenK werving & selectie bemiddelt in banen voor starters en professionals met een MBO, HBO of academische opleiding. Voor toonaangevende bedrijven en non-profit organisaties zoeken wij veelvuldig kandidaten voor een vast dienstverband of een tijdelijke opdracht. DenK werving & selectie heeft een interessant en voortdurend wisselend aanbod van tijdelijke én vaste functies in de diverse vakgebieden op midden-, hoger- en topkader niveau.

Referenties

  • Denk werving & selectie gaat net dat stapje verder om je weer aan die leuke passende baan te helpen. Betrokken en gemotiveerd denken ze met jou mee en out of the box. Kijken goed naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Michèle dank je wel voor je steun, betrokkenheid en aandacht die je mij gegeven heb. Dat maakte net het verschil! Denk werving en selectie dank jullie wel.

  • Ik ben heel tevreden over hoe ze te werk gaan bij DenK werving & selectie voor het vinden van de ideale job. Ik dank Louise voor haar steun, begrip en vriendelijkheid vanaf het begin tot het eind van onze samenwerking. Ze was altijd bereikbaar wanneer ik haar nodig had en begeleidde me met alles. Top vrouw gewoon!

  • Nogmaals dank voor al je hulp, en het snelle schakelen!
    Erg prettig samenwerken op deze manier :-)